HomeEntertainmentPrimul post! O zi normală.

Primul post! O zi normală.

Aici ar da fain sa fie ceva, asa profesional sub titlul postului. Deci ramane asa.

Puteam sa fac altceva acum, după o zi de muncă, dar am zis că hai sa fac măcar un post daca tot beau o bere liniștit. A trecut totuși un an de când am creat site-ul, si 10 minute de când am desfăcut berea, deci ar cam fi momentul de un post. Nu e cine știe ce, da eu zic că tot e mai ok ca alte posturi religioase de peste an.

Ca structură mă gândeam să fie ceva de genul:

Bancul zilei

Aici o să selectez doar cele mai faine, sa fie ceva tare. Dacă nu am vreme de selectat, pun ce vine la rând. Acum am avut vreme deci e unul ok zic eu 🙂

Doi prieteni discută la o bere:
– As pleca în vacantă, dar ma tot gândesc că de câte ori am mai fost în vacanță, soția mea a rămas gravidă!
– Și te-ai gândit ce să faci?
– Cred că de data asta o iau cu mine.

Piesa zilei

Aici o sa fie câte ceva de prin playlist-urile mele, piese faine aș zice. De exemplu asta a mers perfect azi:

Sumarul zilei

O zi caniculară, normală, cu șanse de ploaie, dar prin alte părți că aici in Alba Iulia nu e absolut nici un nor pe cer.

A început ca orice alta zi. M-am trezit la 6:30 dimineața si m-am sculat pe la 7. Am plâns 5 minute ca de obicei înainte de lucru. Apoi am trecut la treabă încetișor așa, foarte încetișor. Cam așa fac zilnic, sau câteodată chiar în fiecare zi.

Spre seară am o programare la terasă, prezența e obligatorie, ținută sumară de vară (șlapi si căciulă). Sper să nu pățesc ca data trecută, când după o vreme i-am cerut chelneriței să mai îmi pună un vărsat că l-am păhărit pe celălalt.

Pățania zilei

Chiar dacă lucrez de acasă, tot reușesc să pațesc chestii destul de multe.

Am terminat lucrul azi si am zis că mă duc pană la magazin sa iau niste chestii, in principal bere, cu bicicleta. E un jaf de bicicleta dar merge destul de ok. De genul daca pun 5 lei jos langă ea, și o las in cea mai aglomerată zonă din oraș, pana ies din magazin se aduna 50 de lei, din mila oamenilor.

Ajung acolo la magazin, bag sau introduc in coș de pe rafturi, dar parcă vroiam ceva și de la vitrina de mezeluri. Stau pe acolo pana vine o “duamnă” cu un mop in mână să mă servească. Mopul, inclusiv mânerul acestuia, arăta de parcă era importat second hand dintr-o zonă de risc, apoi folosit ca periuță de dinți și scobitoare la o fermă mixtă de porci africani.

Lasă mopul jos lângă vitrină, și mă întreabă ce doresc. Acum trebuia să cer ceva că doar am stat acolo după ea. Eu vroiam să zic că doresc poate să se spele pe mâini, dar era mai mare ca mine femeia, deci am luat de 10 lei salam victoria și am zis mulțumesc.

învățătura zilei

Oricat de rece ar fi o bere, tot se încălzește dacă e pusă la soare, pe timp de vară.

Ce mă mai joc

Aici am de unde alege, rar să nu găsesc ceva joc. De ceva vreme am început un joc pe care l-am tot amânat de multă vreme. Si acum îmi pare rau pentru că e foarte tare. Se numește Frostpunk, si e despre supraviețuirea unui grup de oameni in condiții foarte negative de temperatură. Totul depinde de tine si de alegerile tale in joc. Nu intru in detalii că sunt destule despre el pe net. Dar zic că e foarte interesant și merită incercat.

Frostpunk game steam link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments