HomeEntertainmentTelefonu' de la Orange

Telefonu’ de la Orange

Amintiri din pandemie, asa ca sa fie ceva aici...

Cu câteva zile în urma. Lucram din greu cu pauze dese, de acasa ca e pandemie. Era pe la 9 asa cand ma intorceam de la baie. Deodata mă sună ceva număr de București. Prima dată nu răspund, dar a patra oara da, că văd că insistă deci e ceva important sigur. De obicei nu raspund la chestii de genul pentru ca lucrez si nu am vreme de asa ceva, decat de lucru in caz ca se uita careva (sa-mi aduc aminte sa sterg asta cand e gata postul).

Se prezintă, era o fată de la Orange, o cheamă Oana. Îmi aduce la cunoștință că se înregistrează tot, și continuăm. Din vorbă în vorbă aflu că e nemăritată, dar are un mare necaz. Anume că e foarte gelos soțul ei, acesta fiind coleg de servici cu ea la alta firma. Părea sinceră si mica de statura. Îmi părea rău de ea și îi propun să îl părăsească și să fugim împreună departe, pana la Vodafone. Dar a refuzat politicos închizând telefonul brusc, sau invers, nu mai stiu. Am mai vorbit jumate de ora singur pana m-am prins ca a inchis. Am cautat-o pe net frenetic, de la UPC, e deosebita:

Mă sună iar același număr peste câteva zile, am sperat cu nerabdare că e ea. Raspund a patra oara ca de obicei, dar nu era ea. Era unu cu voce de prost, Laurentiu cred că îl chema. Mi-l imaginam ca un om cu matreata, slinos, cu un ochi intr-o parte. Mi-a oferit o mizerie de telefon gratis pentru fidelitate, eu fiind client foarte de mult timp. Dar eu știam că telefonul e de la ea, de la Oana. Ma evita nu stiu de ce, ca doar am vorbit frumos cu ea. Dar tinea la mine, tinea la mine mai multe lucruri.

Dupa un timp a ajuns telefonul, recent. Ies din casa la poarta să îl iau de la curier. Pana m-am obisnuit cu lumina zilei ca lucram de acasa, s-a plictisit curierul. Ajung in final, și se întinde ăla sa mi-l dea in graba peste poarta. El având picioare scurte și minte la fel, l-a scapat si l-a spart in bucati. A cazut pe beton de sus in jos. Am zis că nu are nimic, oricum era o mizerie de telefon naspa. L-am aruncat in tomberon la plastic. Dar de fapt imi parea rau, ca era singura amintire de la Oana, de la Orange. Il si stiam pe respectiv, ii ziceam “porumbu” cand lucram la Ambient. Dar aia e o poveste pentru alta data…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments